Ringen på den anden hånd

Ringen på den anden hånd

Smykkerne på den store dag er vigtige, og selvom der specielt er ét smykke, der har alles opmærksom, så er de andre smykker jo i høj grad med til at fuldende den smukke bruds æstetik. Ringen på den anden hånd bør jo også være tilstede for at skabe denne fuldendte æstetik i bruden look.

Alt efter hvilken type brud du er, skal dine smykker, og ringen på den anden hånd, være i overensstemmelse med resten af det du bærer – både kjolen, sløret, skoene og din butik og naturligvis også den smukke vielsesring.

Den klassiske ring

Er du den klassiske type, der foretrækker et traditionelt bryllup og skal bære hvid brudekjole, hvide sko og måske endda slør, og er vielsesringen en klassisk diamantring, så vil det være en god idé at holde denne stil i den ring, du bærer på den hånd, hvor din kommende IKKE  skal sætte en ring. De klassiske ring designs kan fx være et smalt ringbånd med diamanter – som her eller krystaller i hvid eller andre afdæmpede farver, det kunne også være en helt enkelt guld eller sølvring med eller uden krystaller, og er du til de klassiske danske smykkedesigns, kunne det også sagtens være den pigede margueritering, som du finder her.

Anderledes ringe

Er du den lidt mere utraditionelle type eller godt kan lide luksus boho stilen, og lader den skinne igennem på din bryllupsdag, så vælger du måske en kjole, der skiller sig lidt ud og ønsker derfor også smykker, der ikke helt følger den almindelige brudetradition.

Vil du gerne være lidt mere moderne eller være en unik brud, kan du sagtens gå med nogle af alle disse flotte mode ringe, der er på markedet. Mange af dem har sten, som fx klare eller farvede zirkonia krystaller, men du kan også sagtens få helt enkle ringe uden pynt eller anderledes perleringe, der trender helt vildt for tiden.