Perlesmykker til bruden

Perlesmykker til bruden

Perler er en evig klassiker, når det kommer til de smykker brude over hele verden foretrækker. I Danmark er der især mange brude, der vælger perler til at akkompagnere den hvide brudekjole.

Det er nu heller ikke så mærkeligt – perler symboliserer uskyld, og traditionelt skal brudeparret helst være så uskyldsrene som muligt. Det er dog gammel skik, som i de fleste kulturer heldigvis ikke længere har betydning. Perlerne derimod hænger ved og er den dag i dag ofte en del af brudens smykker og mange gange også en del af kjolens udsmykning eller brudens hårpynt.

Vælg perlesmykker til brylluppet

Der er et stort udvalg af perlesmykke i butikkerne online. Du kan altid vælge de klassiske perlesmykker, som et par enkle perleørestikker og en enkel perlehalskæde. Den slags perlesmykker kan du finde her. Flere vælger også en perlering, hvis de vil have en ring på den anden hånd, end der hvor vielsesringen skal sidde.

Er du til den lidt mere moderne udgave, når der skal vælges perlesmykker til den store dag, er der lige nu en kæmpe trend med modesmykker med perler, hvor især de barokke perler er et hit. Denne form for trendaktuelle perlesmykker kan du finde online her og i webshoppen her.

Du kan også vælge at supplere med noget af det populære hårpynt med perler, som er så aktuelt for tiden og som giver et super feminint og elegant look. Dette er et oplagt valg, hvis du har valgt brudeslør fra til dagen.

En smuk brud med perleøreringe

Skal du udvælge ét smykke, der skal være med perler, stemmer vi klart på et par smukke perleøreringe. De er den perfekte prik over i’et til en smuk hvid brud og klæder alle hudfarver og hårfarver så flot.

Du kan selvfølgelig vælge de helt enkle perleørestikker, som har været fremme altid, men et par øreringe eller små creoler med et let dinglende perlevedhæng er så fint og giver lidt ekstra til dit fine brudeudstyr. Vælg gerne perler, der har dråbeform og er en smule barokke i formen. Det giver et lidt mere moderne og luksuriøst udtryk.

Hvad farven angår, er der selvfølgelig langt flest, der vælger de hvide perler, men der er jo også andre muligheder – sart rosa, lysegrå, brune, beige eller næste sorte. Vi er ret vilde med dem, der har et let gyldent skær, så de ikke er HELT hvide, men en anelse off white og gerne med lidt perlemorskær.