krystalsmykker

Krystaller er din (næst)bedste ven

Ja, vi vil da helst have diamanter – selvfølgelig. Intet kan sammenlignes med den skønhed, der er i ægte diamanter.

Men diamanter er en eksklusiv luksus, som de fleste af har råd til i store doser. Derfor er krystal, eller cubisk zirkonia så populær en erstatning, når det ikke lige kan blive til de ædleste af stenene.

Der er heldigvis rigtig mange lækre designs at vælge imellem efterhånden, når man skal finde smykker med krystaller. Og de smykker passer bare så uendelig godt til et eventyrligt bryllup, med en brud i hvidt.

Krystalsmykker til alle typer

Om man er til et par enkelte ørestikker og et tyndt armbånd, eller om man godt kan lide en masse “prinsesse-bling”, er krystalsmykker en mulighed for at få et eksklusivt look, uden at skulle formaste hele familie formuen.

Et af de mærker, der blandt andet har udmærket sig i super feminine krystalsmykker, er danske LEeNu CPH, som sælges eksklusivt i webshoppen senseofstyle.dk lige her.

Det er brugbare smykker

Fordelen ved at købe disse krystalsmykker er, at rigtig mange af dem har et design, der er både tidssvarende og moderigtigt, og derfor kan bruges til din sædvanlige styling, både til hverdag, men også når du skal ud til selskabelige arrangementer.

Ofte har bryllupssmykker ellers en tendens til, at være meget defineret til bryllupsbrug i stilen. Det gælder især dem, du køber i brudekjoleforretningerne.

Men selvom det er en stor og dejlig dag, så er det jo skønt, at have noget fra dagen, som rent faktisk kan bruges efterfølgende, og indgå i din daglige garderobe og samling af accessories.

Husk – det er dig bestemmer

Der er stadig dem, der synes at man kun kan bære diamanter og/eller perler på sin bryllupsdag, men husk, at det er din dag, og en smuk kjole ikke kan gøre det alene.

Dine brude-accessories, inkl. dine smykker, er dem, der sætter prikken over i’et, og fuldender dit look på dagen, og gør  jeres bryllupsbilleder endnu smukkere. Perler og diamanter er skønne, men ikke altid nok, når man skal gøre en brudestyling færdig, så brug lidt tid på, at kigge dig omkring, og giv gerne de super feminine krystalsmykker en chance.

Tillykke med den forestående dag ❤️